Lises Unpad

Lises Unpad

@jij7198wFriends 1,744

Timeline

Akang teteh anu képo ku pidangan tari Lises Unpad, ayeuna Youtube Lises Unpad téh bakal aya dokumentasi kegiatan sareng midangkeun tarian anu dibawa Lises Unpad. Tah! Ayeuna tos rilis dina Youtube tari Mojang Priyangan, Bajidor Kahot, sareng Kalang Sunda. Lamun aya n ...See More
See More

Location

Address
Komplek UKM Barat Universitas Padjadjaran Jalan Ir… See More

Business Information

Top